vineri, 17 februarie 2012

Workshop organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Procedurile de achizitii publice: Tema unui nou workshop organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Daca aveti in derulare sau doriti sa derulati un proiect cu fonduri nerambursabile trebuie sa cunoasteti care sunt prevederile legislative in domeniul achizitiilor publice si cum sa alegeti procedura corecta. Pentru cei interesati, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru organizeaza workshop-ul „Politici de folosire eficienta a fondurilor Uniunii Europene de catre IMM-uri, in vederea realizarii de achizitii publice”. Evenimentul va avea loc in data de 23 februarie 2012, la Alba Iulia, Hotel Parc, Strada Primaverii, nr. 12, cu incepere de la orele 09:00, iar participarea este gratuita.

Evenimentul se adreseaza firmelor, dar pot participa si reprezentantii altor organizatii care beneficiaza de finantari ale Uniunii Europene sau de fonduri care provin de la bugetul de stat. Workshop-ul aduce in atentia participantilor subiecte de interes in domeniul achizitiilor publice, cum sunt: legislatia in vigoare, planificarea acestora, alegerea procedurii potrivite pentru o achizitie publica, elaborarea contestatiilor si momentul depunerii acestora, precum si o serie de elemente obligatorii de publicitate si transparenta. Pentru informarea corecta si cu informatii de ultima ora a participantilor, ADR Centru a invitat si un expert din cadrul firmei Svasta Integrated Consulting Group Bucuresti, care va modera evenimentul, va prezenta studii de caz, solutiile practice identificate si va raspunde intrebarilor participantilor.

Evenimentul este organizat impreuna cu Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE 2000) filiala ICIA Cluj-Napoca, prin Centrul de Transfer Tehnologic CENTI si se inscrie in programul de activitati al proiectului BISNet Transylvania. Acesta este finantat de Comisia Europeana in cadrul Programului Cadru pentru Competitivitate si Inovare, CIP 2007-2013 si este implementat de cei 7 parteneri ai consortiului in calitate de membrii ai Enterprise Europe Network.
sursa: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=BNTInformatiiUtile&eID=1224