joi, 7 ianuarie 2010

Cerinte de calificare pentru semnarea unui contract de inchiriere cu AMPOSDRU

În cazul persoanelor juridice, fiecare document va fi semnat de reprezentantul legal al firmei si stampilat. În cazul în care acestea sunt semnate de o altă persoană, aceasta va prezenta o împuternicire (Formularul 2).

Documentele emise în altă limbă decât româna trebuie să fie însotite de traducerea autorizată în limba română. Toate documentele vor avea, pe lângă semnătură si stampilă, mentionat în clar numele întreg. Atentie, nu se folosesc prescurtări.

Poate fi exclus de la prezenta procedură pentru atribuirea contractului de închiriere imobil, respectiv nu este eligibil, orice ofertant care se află în oricare dintre următoarele situatii:

a) este în stare de faliment ori lichidare, afacerile îi sunt conduse de un administrator judiciar sau activitătile sale comerciale sunt suspendate ori fac obiectul unui aranjament cu creditorii sau este într-o situatie similară cu cele mentionate anterior, reglementată prin lege;

b) face obiectul unei proceduri legale pentru declararea sa în una dintre situatiile prevăzute la lit. a);

c) nu si-a îndeplinit obligatiile de plată a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurări sociale către bugetele componente ale bugetului consolidat, în conformitate cu prevederile legale în vigoare în România sau în tara în care este stabilit;

d) prezintă informatii false sau nu prezintă informatiile solicitate de către autoritatea contractantă, în legătură cu situatia proprie aferentă cazurilor prevăzute la lit. a) - c).